top

Sikringsrum

De fleste mennesker der har haft indbrud, beskriver oplevelsen som stærkt ubehagelig og en episode, der huskes mange år efter.Alarmanlæg yder naturligvis en vis beskyttelse, men i takt med tyvenes professionalisering, bliver det mere og mere relevant med et sikringsrum, der ud over at sikre eventuelle værdier også giver en ekstra tryghed i hverdagen.
At få installeret et sikringsrum, eventuelt suppleret med et sikkerhedscheck af alle vinduer og døre i boligen er derfor en rigtig god ide, det er dog en forudsætning at man kan have 100 % tillid til at kvaliteten og diskration i forbindelse med udførelsen er optimalt.

Kontakt mail  Tlf. 51281502

Zethner Byggerådgivning har stor erfaring i projektering og udførelse af sikringsrum både i eksisterende boliger og nybygninger, i forbindelse med levering af sikringsrum, sikre vi naturligvis vore kunder fuld diskeration både fra vores og vore underleverandørers side. Af samme årsag vil de under vore referencer ikke finde opgaver der relatere til opførelsen af sikringsrum i privatboliger.

Få større trykhed i hverdagen. Ring på 51 28 15 05 eller brug vores (Kontakt os eller Book et møde) for et uforpligtende møde

Testimonials