top

Totalentreprenører

Som rådgiver til totalentrepriser, er et professionelt forstående samarbejde mellem totalentreprenør, teknikere og bygherre nødvendigt.

Økonomien og udførelsestiden er som oftest lav, hvilket gør at sparringen og planlægningen i projekteringsfasen er vigtig.

Kontakt mail  Tlf. 51281502

Med fokus på det praktiske får vores virksomhed en stor gentagelseseffekt i projekteringen ved brug af knowhow fra tidligere projekter.

Vi har velbearbejdede paradigmaer til de fleste dokumenter i forbindelse med et projektforløb, hvilket giver en ensartet struktur i projektmaterialet og gør udbudsmateriale ukompliceret.

I vores daglige samarbejde med arkitekter har vi forståelse for opgavernes vision og retningslinier, hvilket forsøges bevaret og løst konstruktivt, således at byggeriet kan udføres til laveste markedspris.

Alle professionelle ydelser i forbindelse med totalentrepriser varetages, herunder projektering, udbud og tilsyn under udførelse.

Ring på 51 28 15 05 eller brug vores (Kontakt os eller Book et møde) for et uforpligtende møde om byggerådgivning - byggestyring

Testimonials